Suché plody v sobě ukrývají bohaté zdroje vitamínů, minerálů a antioxidantů. Vy tak můžete zdravě mlsat a experimentovat s obohacením kaší a jiných pokrmů.
Lyofilizované jahody, neboli jahody sušené mrazem, představují jeden z nejkvalitnějších způsobů konz...
Lyofilizovaný ananas, neboli mrazem sušené kousky ananasu, představuje skvělou a zdravou svačinu, kt...
Lyofilizované borůvky, neboli borůvky sušené mrazem, představují jeden z nejšetrnějších a nejkvalitn...
Dopřejte si maliny sušené mrazem pomocí lyofilizace – procesu prudkého zmrazení a následného pomaléh...
Lyofilizované mango, neboli mango sušené mrazem, představuje jeden z nejkvalitnějších způsobů konzer...
Lyofilizované ovoce prochází šetrným procesem konzervace, při kterém je prudce zmraženo a následně p...
Brusinka obecná (pravá), latinsky Vaccinium vitis - idaea L.. Tyto vysoce kvalitní brusinky jsou skl...
Brusinka obecná (pravá), latinsky Vaccinium vitis - idaea L.. Tyto vysoce kvalitní brusinky jsou sklízené ve správné fázi zrání a procházení přís...
Lyofilizované jahody, neboli jahody sušené mrazem, představují jeden z nejkvalitnějších způsobů konzervace ovoce. Díky šetrné technologii prudkéh...
Lyofilizovaný ananas, neboli mrazem sušené kousky ananasu, představuje skvělou a zdravou svačinu, která dokonale zažene chuť na sladké. Na rozdíl...
Lyofilizované borůvky, neboli borůvky sušené mrazem, představují jeden z nejšetrnějších a nejkvalitnějších způsobů konzervace ovoce. Proces prudk...
Dopřejte si maliny sušené mrazem pomocí lyofilizace – procesu prudkého zmrazení a následného pomalého sušení ve vakuu, který odstraňuje 95 % vody...
Lyofilizované mango, neboli mango sušené mrazem, představuje jeden z nejkvalitnějších způsobů konzervace ovoce. Díky šetrnému procesu prudkého zm...
Lyofilizované ovoce prochází šetrným procesem konzervace, při kterém je prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Tento postup odstraní ...
Brusinka obecná (pravá), latinsky Vaccinium vitis - idaea L.. Tyto vysoce kvalitní brusinky jsou sklízené ve správné fázi zrání a procházení přís...
Lyofilizované jahody, neboli jahody sušené mrazem, představují jeden z nejkvalitnějších způsobů konzervace ovoce. Díky šetrné technologii prudkéh...
Lyofilizovaný ananas, neboli mrazem sušené kousky ananasu, představuje skvělou a zdravou svačinu, která dokonale zažene chuť na sladké. Na rozdíl...
Lyofilizované borůvky, neboli borůvky sušené mrazem, představují jeden z nejšetrnějších a nejkvalitnějších způsobů konzervace ovoce. Proces prudk...
Dopřejte si maliny sušené mrazem pomocí lyofilizace – procesu prudkého zmrazení a následného pomalého sušení ve vakuu, který odstraňuje 95 % vody...
Lyofilizované mango, neboli mango sušené mrazem, představuje jeden z nejkvalitnějších způsobů konzervace ovoce. Díky šetrnému procesu prudkého zm...
Lyofilizované ovoce prochází šetrným procesem konzervace, při kterém je prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Tento postup odstraní ...