Ovoce sušené mrazem s sebou nese díky prudkému zmrazení a sušení ve vakuu všechny vitamíny, živiny a minerály. Lyofilizované ovoce doporučujeme do müsli, kaší, jogurtu nebo jen tak na chuť, protože tu si zachovává delikátní.
Lyofilizované banány, tedy banány sušené mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraž...
Lyofilizovaný černý rybíz, tedy černý rybíz sušený mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce pr...
Lyofilizované ostružiny, tedy ostružiny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prud...
Lyofilizované ostružiny, tedy ostružiny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu...
Lyofilizované banány, tedy banány sušené mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde do...
Lyofilizovaný černý rybíz, tedy černý rybíz sušený mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vak...
Lyofilizované ostružiny, tedy ostružiny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu...
Lyofilizované banány, tedy banány sušené mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde do...
Lyofilizovaný černý rybíz, tedy černý rybíz sušený mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vak...