Fazole adzuki v BIO kvalitě zasytí a dodají tělu bílkoviny. Mají poměrně výraznou oříškovou chuť. Vhodné jako příloha, do polévek, pomazánek, nákypů, koláčů, kaší nebo salátů.
Jáhly v BIO kvalitě jsou přirozeně bezlepkovou surovinou, a proto jsou vhodné i pro celiaky a osoby s intolerancí na lepek. Jáhly jsou rovněž dobře stravitelné.
Fazole mungo v BIO kvalitě. Chuťově připomínají zelený hrách. Jsou nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Fazole mungo jsou ideální jako příloha, do polévky nebo do salátu.
Cizrna neboli římský hrách v BIO kvalitě. Má všestranné využití. Je ideální pro přípravu pomazánek, salátů, polévek a mnoha netradičních pokrmů - už jste ochutnali hummus nebo...
Červená čočka v BIO kvalitě je lehce stravitelná a v mžiku hotová. Není třeba ji předem namáčet. Perfektní do polévek, omáček, do příloh s kašovitou konzistencí, po vychladnutí...
Čočka černá beluga v BIO kvalitě. Je považována za kaviár mezi luštěninami. Netřeba ji předem namáčet a po uvaření si zachová tvar i barvu. Skvělá do salátů, pomazánek,...
Kód: OR13234 V
Přihlaste se prosím znovu
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.